Wat doet carebynature.nl?

Care by nature verzorgt de voedingssupplementen voor een tekort aan omega drie. Onderzoek naar de omega 3 gehalte is een van de meest gedane onderzoeken. Op basis van deze onderzoeken en eigen hebben zij supplementen ontwikkeld voor mensen die een tekort in het lichaam aanwezig hebben. Hoe ze dit doen en hoe het eruit ziet gaan wij je uitleggen.

Hoe bepaalt carebynature.nl hoe de supplementen zijn?

De supplementen van care by nature worden op basis van vele verschillende onderzoeken ontwikkeld. Er zijn al heel erg veel onderzoeken gedaan naar het tekort van omega drie in het menselijk lichaam. De gevaren daarvan en de risico’s. Er is onderzoek gedaan naar alles hoe het ontstaat, wie hier het meest te maken mee hebben en hoe dit op te lossen is.

Er zijn een aantal dingen die positief beïnvloed worden door een voldoende aanwezigheid van omega drie stof in je lichaam. Zo is het goed voor de kwaliteit van je hart. Het beïnvloedt de werking van je hart ten zeerste. Ook het vetgehalte in je bloed blijft goed geconcentreerd door de juiste hoeveelheid omega drie. Bloeddruk is ook een probleem wat veel voorkomt bij mensen met een te laag gehalte. Voldoende inname van omega drie helpt hier ook zeker bij daardoor.

Je hersenen functioneren ook beter bij een voldoende inname en je netvlies zit hoor ook aan gelinkt. Als je zwanger bent is het ook belangrijk voor de baby en de hersenontwikkeling. Je leest dus al hoe belangrijk het is.

In welke mate kan je de supplementen vinden?

De supplementen heb je in verschillende vormen. Niet iedereen vindt het makkelijk of fijn om een pilletje te slikken elke dag en drinkt bijvoorbeeld liever. Paracetamol vind je vaak ook in een poeder variant en in een tablet variant. Dat is hier hetzelfde alleen heb je een siroop in plaats van een poeder. Je vindt dus zeker weten een variant die jij prettig vindt om in te nemen en die je ook in kan nemen.

Op carebynature.nl vind je ook een zelftest voor je omega drie gehalte. Het is niet altijd meteen zichtbaar, je hoeft ook niet per se symptomen te hebben om te weten dat je een tekort hebt. Bijna iedereen heeft wel een tekort omdat je bepaald voedsel regelmatig moet eten om voldoende binnen te krijgen. Met deze test kun je kijken wat het omega drie gehalte is in je lichaam. Op basis hiervan kun je de waardes in je lichaam aanvullen tot de juiste hoeveelheid.

Welke voeding moet ik eten voor voldoende omega drie?

Omega drie zijn vetzuren. De vetzuren die je lichaam nodig heeft om op de juiste manier te functioneren en die ook je lichaam op een positieve manier beïnvloed op vele manieren. Omega drie vind je het meest in vette vis. Je hoort dan ook eigenlijk twee keer per week vette vis te eten om zeker te zijn dat je een voldoende mate van omega drie in je lichaam hebt.