Hoe kies ik de goedkoopste zorgverzekering?

Wat is de goedkoopste zorgverzekering van dit moment?

Dat antwoord is eigenlijk heel simpel, het is maar net hoe we naar de polissen van dit moment gaan kijken. Wat uiteraard van belang is, is dat je op het moment dat je iets mankeert een goede dekking hebt en dan niet fors je portemonnee moet trekken…Dan is het toch verstandig om meer te kijken naar je persoonlijke situatie dan naar de prijs van de goedkoopste zorgverzekering.

Top 3 goedkoopste zorgverzerkeringen 2022.

hieronder een overzicht van alle drie de verschillende soorten polissen die op deze website worden getoond:

Goedkoop is duurkoop

Hierboven zie je een groot verschil tussen de aanbieders. Zo heb je een goedkope dekking van 87,25 euro per maand. Alleen wat heb je dan? Je hebt dan een polis met een (zeer) beperkte keuzevrijheid. Dit kan betekenen dat als jij gebruik maakt van een zorgverlener die niet is gecontracteerd, je soms maar 75% van de marktconforme waarde vergoed krijgt. Het is dan echt belangrijk als je deze polis afsluit dat je vooraf kijkt of jouw aanbieders gecontracteerd zijn. 

Een van de meest populaire verzekeringen is die van Ditzo, dit betreft een combinatiepolis, waarbij je gebruik kunt maken van alle ziekenhuizen bij jou in de buurt! Je dient wel veel digitaal aan te geven maar je kunt desgewenst ook telefonisch contact met hen opnemen. 

United Consumers spant dit jaar de kroon indien je een volledige keuzevrijheid wenst. Je krijgt dan ten alle tijden, ongeacht een gecontracteerde zorgaanbieder, tot maximaal 100% van het marktconforme tarief terug van je zorgverzekeraar. 

Denk daarom goed na over welke soort polis jij wenst voor de komende zorgperiode, wil je meer informatie over de soorten polissen, lees dan : Welke soorten polissen zijn er? 

Goedkoopste zorgverzekering kiezen?

Hoe kies jij de goedkoopste zorgverzekering? Dat is eenvoudig, je kunt namelijk gebruik maken van onze zorgvergelijker 2022 op de pagina: zorgpremie vergelijken.

Je kunt dan eenvoudig de filters op deze pagina gebruiken om de zorgverzekering aan te laten sluiten op jouw zorgwensen. Juist met een zorgverzekering op maat, voorkom je extra kosten en heb je uiteindelijk de goedkoopste zorgverzekering!