Waarom steeds meer mensen voor fillers lippen kiezen

De laatste jaren hoor je steeds meer over fillers lippen. Met name vrouwen laten deze behandeling graag uitvoeren voor vollere en mooiere lippen. De reden hiervoor is simpel. Aan de ene kant is de handeling steeds sneller en laagdrempeliger geworden. Je kan in iedere grote stad wel een kliniek voor lipfillers binnenlopen. Aan de andere kant is het uiterlijk een steeds grotere rol gaan spelen. Je kunt daarbij denken aan de bekende factoren, zoals social media, maar ook aan het dagelijks leven. We leven in een visuele wereld en steeds meer mensen willen er gewoon voor zichzelf mooier uitzien.

Fillers lippen: helemaal niet pijnlijk

Een paar prikjes, deze verdoven de omgeving van je lippen. Deze prikjes, geven mensen aan, doen eigenlijk helemaal niet pijn. Uiteraard voel je na de verdoving bijna niets meer. Doordat de lippen na de behandeling iets gezwollen kunnen zijn, zie je het gewenste resultaat nog niet meteen. Maar dit duurt niet lang. Al na een uur zullen je lippen eruit zien zoals je het gewenste resultaat had beoogd. Fillers lippen kun je enorm snel zetten. Over het algemeen duurt een fillers lippen behandeling ongeveer een kwartier. Je kunt hierna je dag dus gewoon voortzetten, zonder thuis op de bank rust te hoeven nemen.

Subtiel en natuurlijk resultaat

Je kunt een plooi van je neus lip laten opvullen. Of je kunt de vorm van je lippen iets aanpassen. Als je ontevreden of onzeker bent over je gezicht, dan heeft dit vaak met de vorm van je lippen te maken. Om inspiratie op te doen kun je tijdens het gratis consultgesprek om voor en na foto’s vragen bij de kliniek. Maar, je kunt ook gewoon op social media kijken. Er zijn veel beroemdheden die gebruik hebben gemaakt van fillers. Denk bijvoorbeeld aan Kylie Jenner; de prachtig volle lippen die ze nu heeft waren vroeger een stuk dunner.

Kies een vaste kliniek voor fillers lippen

Met een vaste kliniek en altijd dezelfde behandelaar weet je altijd dat je in vertrouwde handen bent. Zeker de eerste keer fillers krijgen kan best spannend zijn. Daarom is het belangrijk dat de sfeer in de kliniek ontspannen is en dat de werknemers en de artsen je op je gemak laten voelen. Maar het allerbelangrijkste is dat er naast een ontspannen sfeer ook een professionele sfeer hangt. Je kunt tijdens een consultgesprek peilen of je de kliniek bij jou vindt passen. Hierbij kun je vragen naar de ervaring van de artsen, de certificaten van de kliniek en voorgaande fillers lippen behandelingen die ze al hebben gedaan. Je kunt ook altijd reviews bekijken op Google. Dan weet je zeker dat een betrouwbare kliniek als Skin+Surgery kiest.

Voor iedereen

Of je nu receptioniste bent of influencer, het maakt niet uit. Fillers lippen worden door mensen in allerlei banen gekozen. Want, fillers lippen zet je voor jezelf en voor niemand anders. En zeg nu zelf, hoe fijn is het als je straks in de spiegel kijkt en een vlaag van zelfvertrouwen over je heen voelt komen?