Hoe gebruik je Interprox rager

Tandenragers worden gebruikt om het vuil tussen je tanden weg te halen. Een tandenborstel is vrij groot en de borstels zijn vaak niet goed genoeg om al het tandplak en viezigheid tussen je tanden weg te halen. Daarom maken mensen gebruik van ragers. Deze kleine borsteltjes zijn gemaakt om de kleinste spleetjes schoon te maken. Een van de meest bekende ragers op de markt zijn de Interprox ragers. De kwaliteit en veel verschillende maten maakt dit een van de favoriete ragers van de meeste Nederlanders.

De interprox ragers kopen

De Interprox ragers zijn te vinden in 8 verschillende maten. Elke maat heeft een speciale kleur die laat zien hoe groot de rager is. Als je tanden iets dichter op elkaar staan is een kleinere rager meer gepast. Als je kiezen achter ver uit elkaar staan of je een tand mist is het gebruiken van een grotere rager een stuk verstandiger. De juiste maat rager kiezen kan het best gedaan worden in samenwerking met een mondhygiënist om te voorkomen dat het metalen draadje van de ragers je tanden of tandvlees beschadigd.

Het kiezen van de juiste rager is belangrijk. De Interprox ragers kan je bestellen op het internet in de juiste maat, maar ook vinden bij bepaalde drogisten. Het gebruik van ragers zorgt ervoor dat je tanden goed schoon blijven en bacteriën geen kans hebben om je gebit aan te tasten. De ragers helpen je komen bij plekken waar je met de tandenborstel niet zo gemakkelijk bij komt. Dit zorgt ervoor dat je gebit goed schoon blijft en je ontstekingen en andere problemen voorkomt.

Hoe gebruik je interprox ragers

De ragers zijn gemaakt om je tanden goed schoon te houden. Als eerst pak je een Interprox rager van de juiste maat vast met je duim en wijsvinger. Je kan de hand rusten op je kin voor extra stabiliteit. Vervolgens leg je de rager in een spleet en beweeg je deze langzaam heen en weer. Vervolgens beweeg je de rager diagonaal voordat je doorgaat naar de volgende tand. Doe dit voor het poetsen van je tanden om ervoor te zorgen dat al het vuil verwijderd wordt uit je gebit. Gebruik geen tandpasta op de rager.

Tip: Kiesrijk.nl